Home
Acquisitie
Wie zijn wij
Referenties
Contact
Cookie Statement
Privacy Statement

Nieuwe klanten nodig? Persoonlijke acquisitie B2B maakt ruimte voor groei!

Voor ieder bedrijf is het noodzakelijk te blijven werken aan het uitbreiden van de klantenkring. Omdat klanten soms failliet gaan, overgenomen worden of van leverancier veranderen is het van levensbelang te blijven investeren in nieuwe klanten. Het plegen van acquisitie is voor vele verkopers geen hobby. Zij hebben het druk met allerhande overige werkzaamheden en acquisitie schiet er vaak bij in.

Acquisitie is een vak apart. Miriam heeft hier haar werk van gemaakt en vult met veel plezier uw agenda, of die van uw verkopers. Met een gevulde agenda is het prettig werken en het stimuleert de groei van uw onderneming. Miriam weet op een sympatieke manier de doelen te verwezelijken. Is verbindend, vriendelijk en professioneel.

Met haar psychologie achtergrond (3x HBO) in combinatie met jarenlange saleservaring en trainingen (incl Nima A en B en oa integrity selling) en > 25 jaar ervaring is Miriam dé Acquisitie Professional B2B voor uw bedrijf.

Elk contact wordt op een integere en prettige manier verzorgd, zodat elk klantencontact een reclame moment voor uw bedrijf is! 

ACQUISITIE B2B ook iets voor u?

Bel 06-10963910 voor meer informatie en advies.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2018 | SALES SUPPORT M van Rossen | Email: info@salessupportmvanrossen.nl